Facebook heq Historitë e Grupeve

Nëse nuk keni përdorur Group Stories në Facebook, nuk jeni vetëm. Ky rrjet social konfirmoi pretendimet se më 26 shtator, ai do të mbyllte mundësinë e vendosjes së storieve në grupe. Pas kësaj, Facebook do të fshijë të gjitha storiet ekzistuese dhe do të parandalojë përdoruesit të krijojnë të reja.

Përdoruesit, natyrisht, do të jenë ende në gjendje të krijojnë këto shkrime “të humbura” në profilet e tyre personale.

Kompania shpjegoi vendimin duke dashur të sigurojë që grupet e njerëzve “të lidhen në një mënyrë argëtuese dhe shpërblyese”, si dhe gjithmonë duke kërkuar mënyra për të përmirësuar përvojën e komunitetit, shkruan Endgadget.

Është gjithashtu e paqartë se sa u përdorën Historitë e Grupit përpara njoftimit për mbylljen e tyre.

Sidoqoftë, duke pasur parasysh që Facebook i shfuqizon ata rreth nëntë muaj pas debutimit të tyre – kjo sugjeron që jo shumë njerëz i kanë përdorur ato pavarësisht se më shumë se 1.4 miliard përdorues janë përfshirë në grupe të ndryshme në këtë rrjet social.

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji

Të ngjajshmet