Fabrika “Fashion Network” në Prizren shpall konkurs për 50 vende të lira të punës

Fabrika e tekstilit “Fashion Network” në Prizren, ka shpall konkurs për 50 vende të lira të punës për rrobaqepës/e.

Të interesuarit mund te lajmërohen në numrin e telefonit 044 834 301 ose ne e-mail [email protected]ëks.com

Ora e kontaktit
08:00-17:00

Shpallje për vende të lira të punës

Pozita – Rrobaqepës/e 50 vende te lira.

Përgjegjësitë – të bëjë qepjen sipas nevojës së fabrikës.
Kualifikimet e nevojshme – të ketë përvojë në qepje

Pozita – Praktikant/e në qepje (me pagesë) 25 vende
te lira.

Përgjegjësitë – të mësohet qepjen e produkteve tona, mbas 3 muaj aftësimi, transferohet në grupin e punëtorëve të rregullt.

Mund të aplikon çdo person me interes ndaj fushës së rrobaqepësisë

Pozita – Praktikant në qëndisje me makina profesionale (me pagesë) 25 vende te lira.

Përgjegjësitë – të mësohet për qëndisjen e produkteve me makina profesionale të qëndisjes e/i cili brenda 2 muajve do të bëhet profesionist në këtë fushë dhe te vazhdoje punën si punëtor i rregullt ne këtë fushë.

Kushtet – Nuk është e nevojshme përvoja e punës.

Te interesuarit mund te lajmerohen ne numrin 044 834 301 ose ne email adresen [email protected]ëks.com

Kategoritë
Ekonomi

Të ngjajshmet