Erdogan: Xhamia e Ajasofjës do të jetë e hapur 24 orë dhe 500 sigurim do të jenë në dispozicion

Presidenti i Republikës së Turqosë, Erdogan në fjalimin e fundit të tij ka njoftuar se xhamia e Ajasofjës do të jetë e hapur 24 orë dhe do të jenë 500 sigurim në dispozicion për t’a ruajtur rendin

Lidhur me Xhaminë Ajasofja, e cila u vendos të mbetet e hapur 24 orë në ditë, Erdogan tha: “Ne kemi realizuar ëndrrën tonë pas 86 vite me Kuran dhe lutje. Do të ketë një ekip sigurie prej 500. Do të dëshiroja gjithashtu të falënderoja Ministrin e Brendshëm për të njëjtën gjë “./Gazetaere

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet