Erdoğan: Të jeni të qetë, nuk ka asnjë virus, asnjë epidemi më të fortë se Turqia

Erdoğan: Turqia në epideminë e COVID-19 është një prej vendeve më të përgatitura falë ndryshimeve dhe transformimeve që ka bërë në 18 vitet e fundit

Kategoritë
BotaLajme