Erdoğan: Shumë ngjarje në Evropë dhe SHBA kanë zbuluar standartin e dyfishtë të treguar ndaj vendit tonë

Erdoğan: Shumë ngjarje në Evropë dhe SHBA kanë zbuluar standartin e dyfishtë të treguar ndaj vendit tonë.

rdoğan: Shumë ngjarje të përjetuara kohët e fundit në Evropë dhe SHBA kanë zbuluar sërish standartin e dyfishtë të treguar ndaj vendit tonë.

Erdoğan: Po ndjekim si një mësim, masat shumë të rënda që kanë vendosur në zbatim që në kërcënimin e parë, ata të cilët akuzojnë Turqinë për mos funksionimin e demokracisë dhe kufizimin e të drejtave dhe lirive.

Erdoğan: Ata që kundërshtojnë përpjekjet tona për të vendosur në një bazë ligjore median sociale, kanë filluar të nënshkruajnë shembujt më primitivë të censurës.
Kategoritë
BotaLajme