Erdoğan: Ne e shohim veten në Evropë, jo diku tjetër, ne parashikojmë që të ardhmen tonë ta ndërtojmë bashkë me Evropën

Erdoğan: Ne e shohim veten në Evropë, jo diku tjetër, ne parashikojmë që të ardhmen tonë ta ndërtojmë bashkë me Evropën.

Erdoğan: Ne e shohim veten në Evropë, jo diku tjetër, ne parashikojmë që të ardhmen tonë ta ndërtojmë bashkë me Evropën.

Erdoğan: Me miqtë dhe aleatët tanë ne duam të jemi në një bashkëpunim më të fortë.

Erdoğan: Marrëdhëniet tona të gjata dhe të afërta me SHBA dëshirojmë t’i përdorim në mënyrë aktive në zgjidhjen e çështjeve rajonale dhe globale.
Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet