Erdoğan: Kam udhëzuar ndërtimin e 500 njësive banimi në Shqipëri

Erdoğan: Kam udhëzuar ministrin tonë të Mjedisit dhe Urbanizmit për të ndërtuar 500 njësi banimi në Shqipëri.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet