Epike: Hakmarrja e një bualli ndaj luanëve (Foto)

Një buall provoi besnikërinë e tij pasi u fut në mes të një tufe luanësh në përpjekje për të shpëtuar mikun e tij, i cili ishte plagosur nga luanët.

Bualli u shkëput nga tufa e tij dhe erdhi për të shpëtuar mikun e plagosur.

Ai dukej se po ia dilte, por në skenë mbërritën edhe dy luanë meshkuj të mëdhenj.

Bualli tjetër ishte kaq i plagosur, sa nuk mundi të lëvizte.

Tufa e luanëve i dha goditjen përfundimtare, duke e lënë të ngordhur.

Fotot janë bërë në Afrikën e Jugut.

Kategoritë
KurioziteteTë ndryshme

Të ngjajshmet