Eksperti rus shpjegon se çfarë ndikimi do të kenë rrjetet 5G në trupin e njeriut

Në tërësi, zhvillimi i rrjetit 5G nuk do të ndikojë në trupin e njeriut, pasi organizmi përshtatet në mënyrë të përkryer me kushtet e reja të jetesës, tha për Sputnik drejtori mjekësor i shërbimit “SberZdravlje”, Vladislav Mohamed Ali.

“Ekziston një fenomen i tillë që kur njerëzit vendosen në një hapësirë ​​të mbyllur, ata fillojnë të ndjehen më keq sesa kur vendosen në një fushë elektromagnetike. E njëjta gjë, mendoj, do të ndodhë me teknologjinë 5G. Pastaj, pas një kohe, ne do të mësohemi dhe ndryshimet e mundshme që mund të ndodhin, do të neutralizojnë organizmin tonë “, beson eksperti.
Ne nuk duhet të harrojmë që planeti ynë ka fushën e vet elektromagnetike, ka rrezatim diellor dhe fusha të tjera elektromagnetike.

Le të kujtojmë, rrjeti 5G mund të shfaqet në disa vende të botës qysh në vitin e ardhshëm. Ekzistojnë shumë teori konspirative që lidhen me të. Edhe virusi korona shoqërohet me të: raportohet se po përhapet epidemia./Gazetaere

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji

Të ngjajshmet