Eksperimet social në Prizren, kuleta në tokë (Video)

Disa të rijnë nga Prizreni kanë bërë një eksperiment social. Ata kanë vendosur kamera të fshehura në parkun e qytetit ku dhe kanë testuar qytetarët e Prizrenit me një kuletë monedhash.

Një personi që është duke ecur përgjatë rrugës, papritmas i bie kuleta e tij në tokë , me të cilen teston personat që i vijnë pas, a do ta lajmërojnë  dhe rezultatet janë befasuese.

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet