E vrau motrën dhe kufomën e fshehu në frigorifer, u dënua me 15 vjet burg

Smiljana Srnec, e akuzuar për vrasjen e motrës së saj Jasmina Domanić gati 20 vjet më parë, trupin e së cilës ajo e fshehu në frigorifer me vite, u shpall fajtor në Gjykatën e Qarkut Varaždin.

Wasshtë vërtetuar se gjatë verës së vitit 2000, në shtëpinë e familjes në Palovac, në adresën Nova 29, ajo i dha motrës Jasmina të paktën pesë goditje të forta në anën e majtë të kokës së saj me një objekt të paqartë. Ajo u dënua me 15 vjet burg, shkruan  Večernji list.

Jasmina vdiq nga fraktura të shumta të harkut dhe bazës së kafkës me një dëmtim të trurit. Paraburgimi i saj ishte zgjatur. Bazuar në të gjitha provat e paraqitura, gjykata përcaktoi që Smiljana vrau motrën e saj.

Po ashtu, gjykatësi kujtoi që vajza e Smiljana Katarina Dominić-Srnec, më 15 shkurt, kur filluan të zbrazin frigoriferin, morën foto me përmbajtjen e frigoriferit dhe i dërguan fotografitë tek e fejuara e saj David Balent, gjë që çon në përfundimin se ajo dyshonte për diçka të çuditshme në frigorifer.

Të nesërmen, më 16 shkurt, ata vazhduan të zbrazin frigoriferin dhe gjetën trupin e Jasmina Dominić. Topi filloi të lëshohej në këtë mënyrë. Smiljana u arrestua në të njëjtën ditë dhe që atëherë ka qenë në burg./Gazeta e Re/

Kategoritë
BotaLajme