E tmerrshme: Si rrëzohet shtëpia nga uragani! (Video)

Shikoni dallimet në mes të kategorisë 1, 2, 3, 4 dhe 5 të uraganit.

Dallimet ndërmjet fuqive të uraganit janë treguar përmes dëmtimeve në shtëpi.

Kategoritë
KurioziteteTë ndryshme

Të ngjajshmet