E shkolloi më shumë se 1 vjet: Kështu ia ktheu fansi aktores turke

Aktorja bukuroshe e “Ezel”, Berrak Tuzunataç është shumë e njohur falë rolit në këtë serial e shumë të tjerëve si “Fundi”, “Sulltani i madhërishëm”, etj.

33-vjeçarja ditën e sotme ka tërhequr vëmendjen e të gjithë mediave turke me publikimin e disa mesazheve të saj me një fanse.

Ketë të fundit, aktorja e ndihmonte për më shumë se një vit duke i dhënë bursë por pasi ka marrë edhe muajin gusht, ajo e ka bërë bllok. Berrak ka publikuar bisedat ku studentja i kujton t’i hedhë bursën ndërsa aktorja i përgjigjet çdo herë “T’i dërgova”.

Ajo ka thënë :“Studenti që ndihmoja prej më shumë se një viti për të studiuar, mori muajin e fundit dhe më bëri bllok”. Sinqërisht i jam mirënjohëse se më dha një mësim për jetën.

Shpresoj, ka shkruar aktorja.

 

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet