Dua Lipa mban koncert në Antalya

Këngëtarja kosovare me famë botërore, Dua Lipa mbajti koncert në qytetin e Antalyas në Turqi.

Koncerti u mbajt në Qendrën Turistike Belek.

Lipa, e cila mbajti koncertin e parë në Turqi, përshëndeti rreth 3.000 pjesëmarrësit vendas dhe turistë të cilët ishin të pranishëm koncertin e saj.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet