Dua Lipa ka 39 për qind ndjekës të rremë në Instagram

Instituti britanik për “Performancën e Muzikës Moderne” ka analizuar ndjekësit e llogarive të njerëzve të famshëm në Instagram.

Ky institut ka nxjerrë të dhëna shokuese ku rezultuan se shumë artistë kanë “followers” të rremë gjersa fitojnë miliona euro në saje të tyre.

Në mesin e tyre janë edhe dy yje shqiptare – Dua Lipa si këngëtare si dhe aktorja, e cila së fundi u bë nënë, Eliza Dushku.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet