Dita e fundit e punës në bankë, shkon i veshur si Spiderman (Video)

Punonjësi i bankës shkon në punë i veshur si Spiderman. Këtë gjest e ka bërë në ditën e fundit të punës së tij. Fotot dhe videoja janë bërë virale në mediat sociale. Ngjarja ka ndodhur në bankën San Paolo.

Punonjësi shihet duke bërë telefonata me klientët e tij, duke shpërndarë ëmbëlsira për kolegët dhe duke u relaksuar. Ndërkohë, Spiderman tallet me shefin e tij.

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet