Dhuna në parlament: Tetë persona kërkuan ndihmë mjekësore

Shtatë persona me lëndime në kokë dhe një me lëndime në gjunjë janë pranuar sonte në Klinikën për sëmundje kirurgjike në Spitalin e Qytetit.

Drejtoresha e këtij spitali ka thënë se prej të gjithë personave të pranuar në klinikë vetëm njëri prej tyre i cili ka pasur goditje në tru është ndalur në spital, por gjendja e përgjithshme shëndetësore e tij nuk  është në rrezik.

 

Kategoritë
LajmeRajoni

Të ngjajshmet