Dentistja tregon si të veshim një maskë si duhet (Video)

Një dentist kanadeze ka ndarë një metodë shumë të zgjuar dhe të thjeshtë për të vendosur një maskë në mënyrën më efektive të mundshme.

Dr. Olivia Cui postoi një video në TikTok, ku tregoi si ajo vendoste maskën për të qënë sa më e mbrojtur nga koronavirusi.

Me pak lëvizje ajo e shndërron një maskë të thjeshtë në një mbrojtje shumë të madhe ndaj virusit.

Ajo ndan gjithashtu dhe disa këshilla për mbrojtjen maksimale gjatë kësaj kohe pandemie.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet