Del në ankand letra nga Titaniku

Letra e gjetur te njeriu që ishte mbytur në fundosjen e anijes Titanik pritet që në ankand nesër të arrijë çmimin prej 105.000 dollarësh.

Në letrën, të cilën udhëtari i klasës së parë të Titanikut, Alexandar Oscar Holverson ia kishte shkruar nënës së tij, gjenden presionet e tij për anijen, ushqimin dhe muzikën./kp/

Kategoritë
Kuriozitete

Të ngjajshmet