Çka është ky objekt alienësh? Jo? Jo! Është një makinë fluturuese (Video)

Të nxitur nga teknologjia e avancuar dhe kërkesave për t’u mbushur me gjëra të reja, gara është për të krijuar për herë të parë në botë, makinën fluturuese.

Ekspertët thonë se kjo makinë mund të jetë gati për shumë pak vite. Më poshtë do të gjeni pretendetët kryesorë, shkruan dailymail./mapo.al/

Kategoritë
KurioziteteTë ndryshme

Të ngjajshmet