Chuck Norris “bëhet nervoz”, i vranë të gjithë (Video)

Chuck Norris është shndërruar në një figurë që asocon në batuta dhe humor. Me aktorin e njohur lidhen shumë barsoleta, ndërkohë edhe kjo video montazh rrëfen më së miri për këtë – përcjell Gazeta e Re.

Shikojeni e shijojeni:

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet