Çfarë ndodhi dje me Instagramin?

Rrjeti social “Instagram” është shfaqur me probleme dje në mbrëmje, duke ndalur së funksionuari, dhe duke ua bërë të pamundur përdoruesve të shohin fotot e reja.

Përdoruesit nuk kanë mundur të rifreskojnë postimet, ku fotot e reja nuk shfaqeshin në kryefaqe. Mësohet se problemi ka qenë i pranishëm në mbarë botën.

Problemet janë shfaqur më së shumti në Europën perëndimore dhe në bregun lindor të SHBA-ve.

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji

Të ngjajshmet