Çfarë i ndodhë trupit, nëse masazhoni këtë pjesë të veshit (video)

Dr. Mark Sandomirski është duke bërë shumë bujë në botën mjekësisë. Ai po ju rekomandon pacientëve, një teknikë të thjeshtë, e cila po ka shumë efekt.

Kinezët e quajnë këtë metodë Shen Men, ndërsa është e njohur si “Porta e Parajsës.

 Shikoni në videon e postuar më poshtë, se si mund të gjeni këtë pjesë të veshit. Më pas, bëjini presion dhe masazhojeni.

Teksa e kryeni këtë mesazh, merrni frymë thellë dhe dëgjoni trupin tuaj.

Kur merrni frymë, shikoni majtas, ndërsa kur e lëshoni frymën shikoni djathtas.

 

 

 

 

Kategoritë
Shëndetësi

Të ngjajshmet