Çelik ‘godet’ Francën: Duhet të pyesim Macron-in se çfarë bën vendi i tij në Mali dhe Afrikë

Zëdhënësi i Partisë në pushtet për Derjtësi dhe Zhvillim (AK Parti), Ömer Çelik, deklaroi se duhet pyetur presidentin e Francës Emmanuel Macron se çfarë bënë vendi i tij në Mali dhe vendet e tjera të Afrikës.

“Macronit duhet parashtuar pyetjen: Çfarë bëni ju në Mali, apo çfarë bëni në vendet e tjera në Afrikë? Në çka kontribuojnë operacionet që keni ndërmarrë pa rezolutë të OKB-së?”, ka thënë Çelik, raporton AA.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet