Britney Spears nuk heq dorë nga “lufta” për fitimin e kujdestarisë së djemve

Këngëtarja e njohur nuk ka hequr dorë nga lufta e saj për të marrë kujdestarinë e dy djemve nga ish-Kevin Federline.

Britney Spears gjatë një gjyqi në shtator arriti të fitojë 30% të kohës së djemve dhe tani sipas raportimeve, ajo po përgatitet për një tjetër gjyq vitin e ardhshëm.

“Qëllimi i Britney është që në vitin e ri të shkojë në gjykatën familjare dhe të kërkojë më shumë kohë nga kujdestaria e djemve të saj,” tha një burim për revistën ‘Us Weekly’.

Spears do të kalojë natën e Krishtlindjeve me dy djemtë Sean, 14-vjeç dhe Jayden, 13,  para se të shkojnë te babai i tyre ditën e Krishtlindjeve.

Që nga divorci i tyre në vitin 2007, Spears dhe Federline ndanë një marrëveshje kujdestarie 50-50.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet