Botohet libri “Peja në Dokumentet Osmane”

Me rastin e binjakëzimit të Komunës Bağcılar (Bagxhëllar) të Stambollit me Komunën e Pejës, me mbështetjen e Komunës Bağcılar (Bagxhëllar) është botuar një libër me titullin “Peja në Dokumentet Osmane”

Libri është përgatitur nga autori Yıldırım Ağanoğlu në gjuhën Shqipe dhe Turke

Versionin online të librit mund të lexoni duke klikuar në linkun:

http://www.bagcilar.bel.tr/Files/eKitap/_2018/osmanlibelgelerinde_ipek

Kategoritë
KulturëLajmeVendi

Të ngjajshmet