Bokseri rus goditi një burrë i cili e humbi jetën , gruaja e burrit të vrarë publikoi videon

Ish kampioni dy herë botëror rus në kikboksin Lilia Vorogushina dhe ish-boksierin më pak të njohur Mikhail Startsev morën pjesë në tragjedinë që ndodhi në qytetin rus të Barnaul.

Incidenti ndodhi para dëshmitarëve të shumtë, gjithçka u sponsorizua nga alkooli, dhe goditësi dhe boksieri u fut në një konflikt me një njeri i cili, siç shihet në video, kishte një lloj patericë ose kallamari.

Vorogushina goditi një njeri të hendikepuar në dysheme, dhe më pas mbërriti një nga vëzhguesit, Pavel Pohlov dhe ndau boksierin Startsev nga ai njeri.

Kështu që Startsev e goditi me forcë tjetër dhe ai ra dhe goditi kokën në beton.

Gruaja e Pohlovit të vrarë informoi publikun për këtë ngjarje tragjike në rrjetet sociale dhe sulmoi luftëtarët.

View this post on Instagram

Старцев Михаил. Благодаря этому животному, больше нет моего любимого мужа и отца троих детей! Доброго, отзывчивого человека! Который не мог пройти мимо, когда избивали инвалида! В руке у парня была ТРОСТЬ (эта информация из материалов дела), он просто пытался отмахиваться от этих мразей! Паша мой пришёл на помощь парню. Хотел разнять. Но Ворогушина – мастер спорта по кикбоксингу со своей подругой(сегодня узнаю все ее данные) начали прыгать и избивать нас! После чего и был этот судьбоносный удар….. и мгновенная смерть! МГНОВЕННАЯ! Ни одна эта мразь не извинилась не передо мной, не перед родителями! Они просто решили сделать проще и добавили меня везде в чёрный список! Все кто желают подключиться к этому делу и хоть как то посодействовать, чтобы Старцеву дали минимальный срок, мы вас уже знаем каждого! Весь список! Лучше отойдите в сторону и дайте этой мрази получить заслуженные 15 лет лишения! Не берите грех на душу! Его в любом случае ждёт наказание! В любом! Услышите меня и моего ребёнка 6-ти летнего! У вас у многих внуки этого возраста! Есть и сыновья и дочери! Которые живут и радую вас! А у нас рухнула жизнь 27.07.2020 года навсегда……

A post shared by @ sveta_roh on

“Falë kësaj kafshe të tre fëmijëve të mi, nuk ka asnjë baba që nuk mund të kalonte vetëm nga sulmi ndaj një personi me aftësi të kufizuara. Ky njeri me shkop thjesht donte të shpëtonte nga kjo gjëmba. Pavel im erdhi t’i ndihmojë dhe t’i ndajë ata, por kampioni i boksit të goditjeve Vorogušina dhe shoqja e saj gjithashtu na sulmoi. Atëherë ndodhi ajo goditje fatale dhe vdekja e menjëhershme. Instant! Asnjë nga ato zhgënjime madje nuk kërkoi falje për mua ose prindërit e tij “, ka shkruar e veja e të ndjerit.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet