“Bllokimet ndaj llogarive të Trump-it në Facebook dhe Instagram deri në transferimin e pushtetit”

Bllokimet ndaj llogarive të Trump-it në Facebook dhe Instagram do të vazhdojnë derisa të kryhet transferimi paqësor i pushtetit, tha Mark Zuckerberg.

Kategoritë
BotaLajme