Bitcoin është ‘shenja e parë e lakmisë që nga recesioni i madh’

Ka një “mal” të lakmisë që shfaqet në treg, sipas menaxherit të portofolit të investitorëve, Steve Chiavarone.

Por ai thotë se ju këtë lakmi nuk do ta gjeni në stoqe – është në valuta digjitale.

“Është shenja e parë e lakmisë që nga Recesioni i Madh”, tha Chiavarone në “Trading Nation” të CNBC.

“Është tregues i rritjes së oreksit të rrezikut, i cili do të nxisë tregjet e kapitalit më të lartë pothuajse pa marrë parasysh se çfarë ndodh me bitcoin”, shton ai.

Bitcoin është një pasuri e tillë e diskutueshme në zhvillim, dhe Chiavarone thotë se ka një shans të mirë që kjo valutë digjitale do të shpërthejë si një flluskë.

Megjithatë, sipas tij, kjo nuk do të thotë se rënia e bitcoin do të dërgonte tregun e bursës në një kolaps.

Kategoritë
Ekonomi

Të ngjajshmet