Besimtarët në Qabe po kryejnë tavafin duke respektuar distancën sociale (Video)

Coronavirus, i cili është një problem në botë, ka kufizuar çdo fushë të jetës.

 
Lufta kundër virusit ka vazhduar që nga dhjetori i vitit 2019. Epidemia, në të cilën mijëra njerëz humbën jetën dhe miliona njerëz, sollën dëme serioze në ekonominë botërore.
 

Në ditët e sotme, vala e dytë frikëson kërcënimin, megjithëse po përpiqet ta normalizojë atë.

Në  Qabe besimtarët muslimanë po kryejnë tavafin duke respektuar distancën sociale, ata janë pajisur me paska dhe dorëza.

Këto momente historike janë regjistruar në kamerë./Gazetaere

https://vcdn2.ensonhaber.com/flv/flvideo/v/2020/07/1596012736.mp4
Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet