Bashkatdhetarë mos kaloni nëpër Serbi, 6 orë pritje në kufi

Në pikën kufitare mes Kosovës dhe Serbisë, pritjet për të dal nga Kosova shkojnë deri në 6 orë, ndërsa kolona është deri në një kilometër e gjysmë.

Kjo për të hyrë në Serbi, por pritje ka edhe për të hyrë në Kosovë, që zgjasin tri orë.

Edhe në pika të tjera kufitare, Mutivodë, Dheu i Bardhë Jarinje, Muçibabë ka pritje, por me pak.

Në Mutivodë në dalje ka pritje mbi dy orë.

Këto të dhëna janë rifreskuar pas orës 17:00.

Kategoritë
DIASPORALajme

Të ngjajshmet