Azerbajxhani çliron 20 fshatra të tjera dhe një qytezë nga pushtimi armen

Presidenti i Azerbajxhanit, Ilham Aliyev, njoftoi çlirimin e 20 fshatrave të tjerë dhe një qyteze nga pushtimi armen.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet