Avionët e Forcave Ajrore Turke morën pjesë në misionin e NATO-s “NEXUS ACE”

Misioni i NATO-s i koduar “NEXUS ACE” u krye nga avionët që i përkisnin Komandës së Forcave Ajrore dhe avionëve të NATO-s E-3A AWACS.

Misioni i NATO-s i koduar “NEXUS ACE” u krye nga avionët që i përkisnin Komandës së Forcave Ajrore dhe avionëve të NATO-s E-3A AWACS.

Në një deklaratë të lëshuar nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet: “Misioni NEXUS ACE u krye nga avionët tanë të Forcave Ajrore dhe avionët e NATO-s E-3A AWACS. NEXUS ACE është një trajnim i nivelit taktik që avionët e NATO-s AWACS dhe avionët tanë kombëtarë luftarakë realizojnë së bashku”.

Kategoritë
BotaLajme