Autopiloti: gjum “për shtatë palë qejfe”, makina ecën vetë (video)

Në media sociale po qarkullojë pamje ku shihet drejtuesi i një Tesla dhe bashkëudhëtari i tij, të flejnë, sicc thotë populli, “për shtatë palë qejfe”, ndërsa makina po shpejton me rreth 100 kilometra në orë.

Një burrë që regjistroi videon tha se kishte bërë disa reagime për të zgjuar shoferin, por pa mundur, raporton Huffpost.

Edhe pse Tesla ka një timon automatik të sofistikuar, prodhuesit e makinave po paralajmërojnë shoferët që të qëndrojnë zgjuar dhe të mbajnë duart e tyre në timon.

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet