Artistja që vallëzoi për gjashtë minuta nën ujë (Video)

Julie Gautier, një artiste dhe koreografe ka realizuar performancën e saj të fundit në pishinën më të thellë në botë.

Gautier për disa minuta ka vallëzuar nën ujë dhe ka mbajtur frymën për gjashtë minuta, para se të dalë nga uji.

Shikoni më poshtë videon e cila ka mahnitur njerëzit anë e mbanë botës:

Kategoritë
Kulturë

Të ngjajshmet