Arrestohet ambasadori Azerbajxhanit në Serbi

Ambasadori i Azerbajxhanit në Serbi, Mal të Zi dhe Bosnje dhe Hercegovinë, Eldar Gasanov, u arrestua me dyshimin se përvetësoi një shumë të madhe parash nga buxheti, njoftoi shërbimi për shtyp i Sigurimit të Shtetit të Azerbajxhanit.

“Ambasadori i Azerbajxhanit në Serbi, Mal të Zi dhe Bosnje dhe Hercegovinë, Eldar Gasanov, është arrestuar. Ai akuzohet për përvetësim të një shume të madhe të fondeve të buxhetit, si dhe kundërvajtje të tjera. Eldar Gasanov është arrestuar si i dyshuar në hetimet. Procedimet penale janë nën hetim. “Publiku do të informohet në kohën e duhur për hetimin e çështjes penale,” njoftoi shërbimi për shtyp i sigurimit të shtetit./Gazetaere

Kategoritë
LajmeRajoni

Të ngjajshmet