Angli, studentët shfrenohen për fillimin e vitit të ri universitar (Foto)

“Fresher week”, ose “Java e studentëve të vitit të parë”, siç quhet ndryshe, është java e fundit e pushimeve për sistemin universitar në Angli.

Sipas Daily Mail, universitetet e kanë zakon që të bëjnë organizime të ndryshme, në mënyrë që të sapoardhurit të njihen me njëri-tjetrin dhe me institucionet një javë para se të fillojë shkolla.

Por këto festa dalin duarsh e përfundojnë në mbrëmje të shfrenuara nëpër lokalet e natës mes drogës e alkoolit.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet