Aeroplani me një udhëtar

Një qytetar lituanez i cili fluturoi në Itali pas hipjes në një aeroplan u prit me një surprizë të këndshme, pasi ai ishte i vetmi udhëtar në ‘Boeing 737-800’.

Skirmantas Strimaitis, që fluturoi nga kryeqyteti lituanez i Vilniusit drejt Bergamos në Itali për një pushim, pati një mundësi unike për të fluturuar në aeroplan që mund të merrte 188 pasagjerë.

Përveç tij, në aeroplan ishin vetëm dy pilotë dhe pesë anëtarë të ekuipazhit.

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet