A mund të dobësoheni me gjumë? Ja përgjigjja…

Gjumi i mirë i natës ndihmon njerëzit të humbin kilogramët e tepërt, thuhet në një studim të ri.

Sipas studimit, shumica e personave që ishin në dietë shënuan humbje të kilogramëve.

Katër të pestat e personave që ishin pjesë e studimit, konsumonin tri vakte në ditë, gjë e cila po ashtu u ndihmoi që të humbin kilogramët.

Rezultatet më të mira ishin te personat që flinin ndërmjet shtatë deri tetë orë gjatë natës.

Është konfirmuar se personat që flinin më pak se shtatë orë nuk hanin asnjëherë në orën e caktuar.

Pra si përfundim nëse dëshironi të dobësoheni dhe për këtë bëni dietë atëherë ju me një gjumë të mirë mund të dyfishoni përfitimet nga dieta.

Kategoritë
Shëndetësi

Të ngjajshmet