A do të shkarkojë Haradinaj edhe zyrtarët e AAK’së të cilët kanë aktakuza?

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj i pyetur për vendimin e Veselit për lirim nga detyra të zyrtarëve të partisë së tij me aktakuza, tha se çdo parti i merr vendimet e veta dhe të njëjtat nuk “duhet të ndikojnë tek partitë e tjera”

Haradinaj ka lënë të nënkuptohet se AAK nuk do të marrë një vendim të njëjtë sikurse PDK.

“Çdo parti i ka arsyet e veta pse merr vendime. Unë marrë përgjegjësi për partinë time, por të gjitha partitë dallojnë sepse i kanë specifikat e veta dhe mënyrën e tyre të punës.

Për shembull, në Aleancë, është e vetmja parti që ka paraparë kodin etik”, ka thënë Haradinaj.

“Ne nuk e ndërlidhim asnjë veprim tonin me partitë e tjera politike sepse secila parti ka mënyrën e vet të funksionimit”, ka deklaruar Haradinaj.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi

Të ngjajshmet