17 foto që u bënë hit sepse ato janë realizuar në momentin e duhur

Mund të jesh fotograf më i mirë në botë, por ndonjëherë për një foto të mirë mjafton që të jesh në vendin e duhur në kohën e duhur, shkruan Bright Side dhe sjell një galeri fotografish nga rrjetet sociale që u bënë hit sepse u morën në kohën e duhur.

1. Perspektiva.

2.Bretkocë

3. Pasqyrim perfekt.

4. Çelësi i violinës.

5. Dielli.

6. Hije.

7. Rrufeja godet një ylber.

8. Duket sikur po fluturon.

9. Iluzion optik.

10. Një mace që duket se ka një ide të mirë.

11. Kube akulli

12. Surfer.

13.Timeing

14. “Ai ndaloi sulmin e delfinëve me njërën dorë.”

15.Shok

16. “Kjo është Sparta”.

17. Pershendetje.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet