15 klishe që do t’i shihni rregullisht në filma, por kurrë në realitet

Krejt dijnë që filmat nuk janë gjithmonë realistë në përshkrimin e jetës reale, por a ju ka ndodhur ndonjëherë të shikoni një film dhe të rrokullisni sytë sepse thjesht ekzagjeruan? Ekipi i BuzzFeed ka bërë një listë të gjërave që janë krejtësisht normale në filma, por nuk do të funksionojnë pothuajse aq mirë në jetën reale.

1. Një kollë është një shenjë se po vdes.

2. Policia merr një mostër të ADN-së nga i dyshuari dhe i ka rezultatet në një orë.

3. Kudo që gjendet një detektiv, gjithmonë ka një vend parkimi falas.

4. isshtë e mundur të punoni si kamarier dhe të jetoni në një apartament të madh me një frigorifer të plotë dhe një grumbull rrobash të shtrenjta.

5. Njerëzit shërohen menjëherë nga çdo dëmtim, veçanërisht kur lëndojnë kokën.

6. Të dy lajmet ose filmat e vjetër shfaqen në televizion.

7. Kur i sillni dikujt 30 faqe dokumentesh, ai tashmë di me një shikim gjithçka.

8. Në filma, një person menjëherë ligështohet kur kloroformi vihet në fytyrën e tyre. Në realitet, duhen disa minuta ekspozim të vazhdueshëm për dikë që të kalojë.

9. “Nuk kam kohë për të shpjeguar, duhet të shkojmë.”

10. Nëse përdorni armën në një dhomë të vogël pa mbrojtje të veshit, ende nuk do të keni ndonjë dëmtim të dëgjimit.

11. Një djalë i zellshëm në komeditë romantike gjithmonë përfundon me një vajzë që po mërzit. Në realitet, ai me siguri do të përfundonte me një urdhër kufizues.

12. Kur të vini në bar dhe porosisni një birrë, kamerieri gjithmonë e sjell atë tek ju pa e pyetur se çfarë lloj birre dëshironi.

13. Kur hidhni diçka, është thjesht e rëndësishme të shkruani shumë shpejt.

14. Gratë përjetojnë një orgazëm në sekonda.

15. Mund të shpëtoni nga shpërthimi.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet