12 palestinezë të kidnapuar nga Forcat Pushtuese Izraelit (IOF) në bastisjet e sabahut

Forcat Pushtuese Izraelite (IOF) në sabah kidnapuan 12 qytetarë palestinezë gjatë fushatave në zona të ndryshme të Bregut Perëndimor.

Një deklaratë nga ushtria izraelite pohoi se 12 palestinezë u arrestuan gjatë bastisjeve nëpër shtëpitë e tyre në Bregun Perëndimor, duke pretenduar se ata ishin të kërkuar për veprimtari  kundër Izraelit.

Disa nga këta shtetas u rrëmbyen nga shtëpitë e tyre në fushatat e Forcave  Pushtuese Izraelite (IOF) në qytetin Kafr Malik, në lindje të Ramallahut, në në Katanna në Jeruzalem, në qytetin Xhinsafut pranë Kalkilya, në qytetin Tekoa dhe në kampin e refugjatëve al-Deheisheh në Bethlehem.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet