​Tmerri në Arabi, aeroplani aterron dhe zhduket në errësirë (Video)

Udhëtarët e aeroplanit Airbus A320 duket të kenë pasur momente aspak të këndshme, derisa fluturakja po aterronte në një aeroport të Arabisë Saudite.

Piloti për shkak të stuhisë së rërës e kishte të vështirë të shohë pistën për aterrim në Jazan, në jug të vendit.

Pak momente pas aterrimit, aeroplani mbulohet nga stuhia e rërës, duke u zhdukur në errësirë.Nuk është raportuar për probleme me rastin e aterrimit të aeroplanit.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet