​Selimi ka një porosi për qytetarët: S’ka trimëri e burrni me koronavirus

Shefi i Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje Rexhep Selimi ka porositur qytetarët e Kosovës që të tregohen të kujdesshëm gjatë kohës me koronavirus dhe të mos shesin trimëri.

Ai thotë se kur shumica e qytetarëve të vendit po tregojnë nivel të lartë të përgjegjësisë me respektimin situatës së pandemisë, kur qeveria, mjekët, policët dhe mekanizmat e tjerë shtetërorë po bëjnë të pamundurën për t’u përballur me këtë virus që e ka pushtuar botën, po dëgjon burra që po i shesin trimëri virusit: “S’ka pasur çka më bën plumbi në luftë e s’ka çka më bën as koronavirusi mu…”

“Nuk ka trimëri as burrëri me koronavirusin! Trimërinë duhet ruajtur aty ku e ka vendin. Të përdorim maska e dorëza, t’i pastrojmë duart e ambientin, ta ruajmë veten e mbrojmë njerëzit që i kemi pranë. Të mbajmë distancë kur duhet patjetër të dalim nga shtëpitë e të qëndrojmë në shtëpi kur nuk ka arsye të fortë për të dalë!… Trimëri është ta mbrosh jetën e jo ta sfidosh atë”, shkruan Selimi në Facebook.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet