​Politikanët e BE-së: Britania është konfuze në negociatat e brexit

Zyrtarët evropianë besojnë se Britania është konfuze dhe kaotike në negociatat me BE-në për brexit, thuhet në një dokument të qeverisë irlandeze.

Televizioni irlandez RTE, njoftoi sot detaje nga një dokument i besueshëm i siguruar nga Ministria irlandeze e Punëve të Jashtme, që është hartuar në bazë të raporteve të diplomatëve irlandezë në të gjithë vendet e Bashkimit Evropian./kp/

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet