​Polici që mbyti Floyd transferohet në një burg të siguruar

Një oficer policie nga Minneapolis, Derek Chovin, i cili ka vrarë afrikano-amerikanin George Floyd me gjurin e tij, u transferua në burgun maksimal të sigurisë deri në paraqitjen e tij të parë para gjykatës.

Ai dyshohet për vrasje dhe maltretim të shkallës së tretë, dhe veprimet e tij shkaktuan protesta dhe dhunë të madhe në të gjithë Shtetet e Bashkuara.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet