​Pavarësisht krizës së madhe, Kim Kardashian ende dëshiron të shpëtojë martesën e saj

Edhe pse mediat shkruan se udhëtimi i saj në Cody në Wyoming, kur ylli i realitetit 39-vjeçar u filmua duke qarë, ishte në të vërtetë lamtumira e saj me burrin e saj, dhe se me atë rast ajo vendosi t’i tregojë reperit 43-vjeçar se martesa e tyre kishte marrë fund, në fakt kjo nuk duket të jetë e vërtetë.

Burime pranë Kim Kardashian dhe Kanye West kanë zbuluar se ylli i realitetit nuk ka hequr dorë nga ata dhe dashuria e tyre, si dhe se ajo është e gatshme të punojë për të shpëtuar martesën e saj.

Edhe pse Kanye West raportohet se e injoroi Kim Kardashian në prag dhe gjatë takimit të tyre emocional, burimet pretendojnë se çifti është ende në kontakt tani.

“Pasi Kim u largua nga Cody, ajo dhe Kanye kalojnë shumë kohë duke folur në telefon. Ajo ndjen se nuk e arriti plotësisht atë gjatë takimit të tyre. Para udhëtimit, ajo ishte e gatshme t’i jepte fund martesës së tyre, por Kanye kuptoi shqetësimin e saj dhe i dha një premtim. Për Kim, divorci është ende hapi i fundit që ajo ende nuk e ka arritur”, thonë burime pranë çiftit.

“Pas bekimit publik të gruas së Kim Kardashian dhe familjes së saj, Kanye West u pendua për fjalët, por nuk u kërkoi falje të gjithëve. Dhe pas shpërthimeve të tij të fundit Kim Kardashian qëndronte pranë burrit të saj. Kanye sugjeroi që ajo të shkonte në një udhëtim familjar së bashku dhe Kim u pajtua. Ajo dëshiron të bëjë gjithçka që mundet për të shpëtuar martesën e tyre, edhe pse gjithçka është mjaft e ndërlikuar. Kim dëshiron që ai të kërkojë ndihmë, për të cilën Kanye ende nuk është e gatshme për të. Ajo vetë është e vetëdijshme që martesa mund të mos jetë në gjendje të shpëtojë, por ajo është e gatshme të punojë shumë për hir të fëmijëve”, thonë burimet.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet