​Notuan në det dhe më pas iu afrua një përbindësh i tmerrshëm (Video)

Një video e frikshme qarkullon në internet, duke treguar një peshkaqen të madh që shfaqet në afërsi të një çifti që noton në det.

Notarët nuk ishin plotësisht të vetëdijshëm për afërsinë e grabitqarit, dhe video gjithashtu tregon që njerëzit nga plazhi bërtasin me zë të lartë për t’i paralajmëruar ata.

Çifti në një moment pa peshkaqenin dhe filluan të iknin drejt bregut.

Regjistrimi përfundon para se të dy të shkojnë në breg, por dëshmitari konfirmoi që askush nuk ishte, fatmirësisht, i plagosur.

Kategoritë
KurioziteteTë ndryshme

Të ngjajshmet