​MASHTI sqarohet rreth hapjes së çerdheve dhe kopshteve për fëmijë

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka sqaruar vendimin e Qeverisë në detyrë të Kosovës për rihapjen e çerdheve dhe kopshteve.

Vendimi për rihapjen e çerdheve dhe kopshteve përfshinë institucionet publike dhe private dhe vlen për fëmijët e të gjitha grup-moshave duke përfshirë edhe qendrat e kujdesit ditor, thuhet në sqarim.

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet